Με απουσίες στη Βέροια ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες στη Βέροια ο Εργοτέλης

bet365

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στη Βέροια, καθώς ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλη, Γιουσούφ και στους τιμωρημένους Λυκογιάννη, Μπόε-Καν.

Με μία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ο Εργοτέλης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Με το πέρας αυτής, ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό των Κρητικών να έχει αρκετούς... πονοκεφάλους.

Συγκεκριμένα δεν υπολογίζει στους Λεονάρντο, Γιοβάνοβιτς, που γυμνάστηκαν ατομικά, στον Μπουρσέλη, ο οποίος έκανε θεραπεία, αφού έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, στον Γιουσούφ, που υποβλήθηκε σε ανάταξη του κατάγματος στο ζυγωματικό, ώστε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα την επόμενη εβδομάδα, αλλά και στους τιμωρημένους λόγω καρτών Λυκογιάννη, Μπόε-Καν.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και τακτικό δίτερμα. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σαράνοφ, Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Λουβιόν, Τζανακάκης, Ρέντζας, Γκορκς, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Ουλά, Καλέ, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Τζίλας, Σολάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα