Ηρακλής: Δίνουν τα χέρια Παπαθανασάκης- Παπαδόπουλος

Ηρακλής: Δίνουν τα χέρια Παπαθανασάκης- Παπαδόπουλος

Ηρακλής: Δίνουν τα χέρια Παπαθανασάκης- Παπαδόπουλος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σπύρος Παπαθανασάκης θα έχει μια πρώτη κουβέντα τις επόμενες ημέρες με τον Νίκο Παπαδόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του την νέα χρονιά.

Στον πάγκο του Ηρακλή θα είναι και την νέα χρονιά ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η διοίκηση των «κυανόλευκων» έχει αξιολογήσει θετικά την προσπάθεια που κάνει ο Έλληνας τεχνικός, αλλά και οι παίκτες της ομάδας για ν’ ανεβάσουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Η πορεία του Ηρακλή σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι εκπληκτική και ο μεγαλομέτοχος θέλει ν’ ανταμείψει την προσπάθεια του Νίκου Παπαδόπουλου. Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος θα κάνει μια πρώτη κουβέντα για την επέκταση της συνεργασίας τους και την νέα χρονιά. Και το επόμενο διάστημα θα πέσουν και οι υπογραφές, άλλωστε είναι επιθυμία και του Νίκου Παπαδόπουλου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα