ΠΑΟΚ: Εκτός Παπαδόπουλος-Τζανδάρης

ΠΑΟΚ: Εκτός Παπαδόπουλος-Τζανδάρης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εκτός Παπαδόπουλος-Τζανδάρης

bet365

Πονοκεφαλιάζει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αφού οριστικοποιήθηκαν οι απουσίες των Παπαδόπουλου και Τζανδάρη.

Νοκ άουτ τέθηκαν για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκού οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Φάνης Τζανδάρης. Οι δυο τους ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι έτοιμοι για την Κυριακή.
Εκτός είναι ήδη ο Κάτσε ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Άγγελος Αναστασιάδης επικεντρώθηκε στην φυσική κατάσταση. Οι παίκτες του δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις έπαιξαν και το κλασικό 5-2.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα