Συνελήφθη ένας από τους οπαδούς των επεισοδίων στο μετρό του Λονδίνου! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Συνελήφθη ένας από τους οπαδούς των επεισοδίων στο μετρό του Λονδίνου! (vid)

bet365

Λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον άγριο καυγά οπαδών της Τσέλσι και της Τότεναμ στον σταθμό Wembley Park του Λονδίνου μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα που φαίνεται από το ντοκουμέντο να χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι έναν «αντίπαλό» του!

Το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα προκαλεί ακόμα ένα πλήγμα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και κυρίως στην Τσέλσι έπειτα από τα όσα έχουν πλήξει ήδη το κύρος της ομάδας με τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Η Αστυνομία, όπως γνωστοποίησε, παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο και συνέλαβε έναν 40χρονο άνδρα από το Μπράιτον, που απαθανατίζεται να χτυπάει στο πρόσωπο με γροθιές έναν οπαδό που φέρεται να είναι υποστηρικτής της Τότεναμ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή τους, οι «μπλε» του Λονδίνου καταδικάζουν τις όποιες διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων σε οποιαδήποτε μορφή κι αν γίνονται, συμπεριλαμβανομένου και του σεξισμού.

Το τελευταίο, προκύπτει από την έρευνα που θα πραγματοποιηθεί για τα περιστατικά κατά τα οποία η γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, έχει δεχθεί σεξιστικά σχόλια από οπαδούς αντίπαλων ομάδων στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και δεν έχει γίνει το παραμικρό για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Δείτε και πάλι το βίντεο με το ξύλο στο Wembley Park:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα