Γεωργούλης: «Τεστ για να δούμε που έχουμε φτάσει» (vid)

Gazzetta team
Γεωργούλης: «Τεστ για να δούμε που έχουμε φτάσει» (vid)

bet365

Για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Κισσαμικό μίλησαν ο Θύμιος Γεωργούλης και ο Μανώλης Ντόντα.

Την πίστη του ότι ο Εθνικός μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του πρωτοπόρου Κισσαμικού, εξέφρασε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο You Tube ο τεχνικός της ομάδας Θύμιος Γεωργούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Κισσαμικός στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι έχει βρει έναν καλό ρυθμό, είναι φορμαρισμένος, πέρασε από δύσκολες έδρες, όπως είναι η έδρα του Αστέρα Βάρης, όπως του Γιούχτα, όπως του Κρουσσώνα. Είναι ομάδα της Κρήτης και έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τα παιχνίδια της Κρήτης.


Για εμάς είναι και ένα τεστ για να δούμε που έχουμε φτάσει, είναι ένα παιχνίδι που μπορούμε να δούμε τις ακριβείς δυνατότητες της ομάδας μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε κι άλλη βελτίωση στον δεύτερο γύρο. Πιστεύω ότι θα είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και περιμένω κι άλλη βελτίωση, κι άλλα θετικά αποτελέσματα, καλό ποδόσφαιρο».

Βέβαια ο αντίπαλος της Κυριακής είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει βρει ρυθμό, έχει πολύ καλούς παίκτες με τεράστια εμπειρία. Ενδεικτικά θα πω για τον Φραγκουλάκη που μέχρι πρότινος ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Έχει ένα πολύ καλό τερματοφύλακα τον Λαζαρίδη, ο οποίος έχει πάρει πρωταθλήματα με τον Πλατανιά. Έχει πολύ καλούς αμυντικούς όπως είναι ο Δάρλας, ο Τσερκέζος, έχει καλά αμυντικά χαφ, έχει καλούς μεσοεπιθετικούς όπως ο Σουμπασάκης, όπως ο Ντεντάκης (δανεικός από τον Πλατανιά). Έχει καλούς παίκτες, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά ο στόχος μας είναι να πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Μανώλης Ντόντα: «Είμαστε μια οικογένεια»

Εκτός όμως από τον Θύμιο Γεωργούλη δηλώσεις στο ίδιο κανάλι για την αναμέτρηση με την ομάδα του Καστελίου, έκανε και ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών Μανώλης Ντόντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εθνικού: «Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη μέρα που ήρθα τα παιδιά με αγκάλιασαν. Είμαστε μια οικογένεια. Από εκεί και περα αγωνιστικά δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά αλλά όπως βλέπουμε τα αποτελέσματα έρχονται και νομίζω θα πάμε και πολύ καλύτερα.»

Για τον Κισσαμικό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Και ατομικά και σαν σύνολο είναι καλοί και εντός και εκτός έδρας. Νομίζω ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα κάνουμε τη ζημιά.

Για το κλίμα στην ομάδα:«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Όλα λειτουργούν ρολόι».

Ποιες οι εμπειρίες του όντας πίσω από τον Βασίλη Βουτσινά: «Ο Βασίλης είναι ένα σχολείο από μόνος του, εξαιρετικός τερματοφύλακας και πάνω από όλα καλό παιδί. Αυτό χρειάζεται για εμάς τους μικρότερους, μια καθοδήγηση. Από εκεί και πέρα και ο Διαμάντης ο προπονητής τερματοφυλάκων είναι φοβερός, δουλεύουμε πολύ δυνατά και μέρα με τη μέρα εγώ νιώθω βελτίωση.»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα