Ντόσης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Gazzetta team
Ντόσης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

bet365

Για το προσεχές εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τον Αιγινιακό, μίλησε ο παίκτης του Πιερικού Γιάννης Ντόσης.

Την πίστη του ότι ο Πιερικός μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (8/3) με αντίπαλο τον Αιγινιακό, εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Arena Press» ο Γιάννης Ντόσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Arena Press»:

«Είναι ένα γειτονικό ντέρμπι και εμείς θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Θα εστιάσουμε στη σκληρή δουλειά για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι λογικό να υπάρχει κόντρα με τον Αιγινιακό, λόγω εντοπιότητας και ιδιαιτεροτήτων, ενώ έχουμε και ίδιους στόχους, ξέχωρα από το γόητρο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ευχαριστημένοι, εμείς στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος μας.

Είμαστε μια καλή ομάδα, παρότι διαθέτει νεανικό ρόστερ. Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά και να πετύχουμε στα πλέι άουτ. Δεν μας φοβίζει ότι έχουμε τέσσερα ματς εκτός ως το τέλος και ένα μέσα. Είμαστε «δεμένοι» και παίρνουμε βαθμούς και εκτός Κατερίνης, ενώ η πρόσφατη ισοπαλία με τον Τύρναβο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά στο Αιγίνιο. Στον Πιερικό διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα και στην αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής κ. Γράφας».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα