Έστειλαν εξώδικο για την σύγκληση της Γ.Σ. τα μέλη

Gazzetta team
Έστειλαν εξώδικο για την σύγκληση της Γ.Σ. τα μέλη

bet365

Εξώδικο προκειμένου να οριστεί και επίσημα την Δευτέρα (16/3) η ΓΣ, απέστειλαν τα μέλη προς τον Ερασιτέχνη Πανηλειακό.

Εξώδικη δήλωση μέσω δικαστικού επιμελητή προς την διοίκηση του Ερασιτέχνη, με την οποία ζητούν και επίσημα την διενέργεια της Γ.Σ. την Δευτέρα 16 Μαρτίου, έστειλαν τα μέλη του Πανηλειακού.

Αναλυτικά το εξώδικο:

«Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακός Α.Ο.
Παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακός Α.Ο.
Λήψη αποφάσεως για διενέργεια εκλογών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηλειακός Α.Ο. (σε περίπτωση μη παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο).
Συζήτηση για το διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό μέλλον του Σωματείου και των εναλλακτικών λύσεων που υφίστανται.

Η παραπάνω Γενική Συνέλευση δέον όπως οριστεί για την Δευτέρα 16-03-2015, στο οίκημα της αίθουσας συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, οδός Μανωλοπούλου και Προύσσης στον Πύργο και ώρα 19:00 μ.μ., ημερομηνία η οποία είναι σύννομη με την 15νθήμερη προθεσμία, από της λήψεως της παρούσας, που τάσσει το καταστατικό προς σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στο άρθρο 14 παρ. 1 αυτού και ζητείται από ποσοστό των μελών του Σωματείου που απαιτείται για την σύγκληση αυτής κατά το ίδιο ως άνω άρθρο, με την ΡΗΤΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΜΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ, από την στιγμή που από αποκλειστική σας υπαιτιότητα καθ’ όλο το διάστημα της ασκήσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο σας, σχετικών καθηκόντων, δεν έχουμε λάβει καμία γνώση για την τήρηση των σχετικών βιβλίων του Σωματείου (Βιβλίου Μελών, Πράξεων Διοικητικού Συμβουλίου, Πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων κ.τ.λ.).

Κατόπιν των ανωτέρω ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως, από της λήψεως της παρούσας, προβείτε στα δέοντα και οριζόμενα από το καταστατικό του Σωματείου προς διενέργεια της αιτούμενης έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως, με τα ανωτέρω θέματα στο τόπο και το χρόνο κατά τον οποίο προτείνεται, η οποία κρίνεται αναγκαία με βάση τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το σωματείο, τα οποία το φέρουν να αντιμετωπίζει κυριολεκτικά το φάσμα της διάλυσης, ΑΛΛΩΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας ενώπιον των αρμοδίων τακτικών αστικών και ποινικών Δικαστηρίων».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα