Βίκτορ στο gazzetta.gr: «Γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπος στη Ρεάλ»

Βίκτορ στο gazzetta.gr: «Γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπος στη Ρεάλ»

Βίκτορ στο gazzetta.gr: «Γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπος στη Ρεάλ»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης γιορτάζει τα 113α γενέθλια της και ο Βίκτορ Σάντσεθ με μία συγκινητική επιστολή στο gazzetta.gr εξηγεί τι καθιστά ξεχωριστή την «βασίλισσα» από τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς συλλόγους!

Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό προκάλεσε ντόρο, ενώ μέχρι πρότινος αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Μίτσελ στον Ολυμπιακό αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με την δουλειά του.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ προτού εξελιχθεί σε βασικό άξονα στους Γαλλιθιάνους, πρόλαβε να φορέσει 65 φορές τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κατακτώντας σπουδαίους τίτλους.

Άλλωστε πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες των «μερένγκες» καταφέρνοντας όπως εξηγεί στο gazzetta.gr να πραγματοποιήσει το όνειρο παίζοντας στην πρώτη ομάδα της βασίλισσας.

Ο Βίκτορ, όπως παραδέχεται δεν είχε φανταστεί τον εαυτό του να διαπρέπει στην Primera Division, ενώ στέκεται στις επιτυχίες του με τους Μαδριλένους, την κατάκτηση του Euro με την εθνικής Ισπανίας U-21 αλλά και τις αξίες που μεταλαμπαδεύει ένας σύλλογος του βεληνεκούς της Ρεάλ.

Αναλυτικά η επιστολή του στο gazzetta.gr για τα 113α γενέθλια της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το να φτάσω να αγωνίζομαι στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ένα όνειρο για μένα που κατάφερα να πραγματοποιήσω.

Ως πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήμουν πάντα συγκεντρωμένος και προσπαθούσα να μαθαίνω και να βελτιώνομαι κάθε χρόνο.

Δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα να κάνω επαγγελματική καριέρα, όμως όταν ήταν προπονητής ο Χόρχε Βαλντάνο μαζί με το επιτελείο του επέλεξαν κάποιους παίκτες από την ακαδημία προκειμένου να κάνουν έξτρα προπονήσεις για να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο τους νέους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν.

Αφού με επέλεξαν σε αυτό το γκρουπ, άρχισα να νιώθω πως στα 18 μου, παρουσιάζεται μία ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας.

Έτσι άρχισα να δουλεύω πιο σκληρά προκειμένου να πάρω το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα.

Ήταν τιμή για μένα και νιώθω περήφανος που αποτελώ μέρος της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Έζησα τρεις σεζόν με μεγάλες επιτυχίες.

Πρωτάθλημα Ισπανίας, Σούπερ Καπ Ισπανίας (με νίκη επί της Μπαρτσελόνα), Σούπερ Καπ Ισπανίας και φυσικά θα θυμάμαι για πάντα το 7ο Τσάμπιονς Λιγκ που κατακτήσαμε με αντίπαλο την Γιουβέντους.

Επίσης θυμάμαι πως οι καλές εμφανίσεις μου με την Ρεάλ Μαδρίτης είχαν ως αποτέλεσμα να κληθώ στην Εθνική U21 της Ισπανίας και να αποτελέσω μέλος της ομάδας που νικήσαμε την Εθνική Ελλάδας στον τελικό του Euro-21 το 1998 στη Ρουμανία.

Γαλουχήθηκα ως ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και ως χαρακτήρας με όλες τις μεγάλες αξίες που διέπουν αυτό τον θαυμάσιο σύλλογο.

Αυτές τις αξίες μεταλαμπαδεύει στα μέλη του και χάρη στην ομάδα αλλά και την οικογένεια μου κατάφερα να φτάσω σε ένα επίπεδο να πραγματοποιήσω μία ωραία και πετυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής.

Επίσης χάρη σε εκείνους συνεχίζω τον δρόμο μου πλέον ως προπονητής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα