Σεξιστικές επιθέσεις δέχεται η γιατρός της Τσέλσι (pics & vid)

Σεξιστικές επιθέσεις δέχεται η γιατρός της Τσέλσι (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Σεξιστικές επιθέσεις δέχεται η γιατρός της Τσέλσι (pics & vid)

bet365

Θέμα με περιστατικά σεξιστικής λεκτικής επίθεσης, στην γιατρό της Τσέλσι υπάρχει στην Αγγλία, και οι αρμόδιοι φορείς δηλώνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν απροστάτευτες τις γυναίκες που εργάζονται στο ποδόσφαιρο.

Η Τσέλσι έκανε καταγγελία, που αφορά περιστατικά σεξισμού που είχαν ως στόχο την γιατρό της ομάδας, Έυα Καρνέιρο. Η γιατρός της ομάδας δέχτηκε λεκτική σεξιστική επίθεση στα πρόσφατα παιχνίδια με Σίτι και Γιουνάιτεντ και η ομάδα δηλώνει αποφασισμένοι να προστατεύσει την γιατρό της.

Το θέμα το κυνήγησε η Τσέλσι και έφτασε μέχρι την αρμόδια υπουργό. Η Έλεν Γκράντ δήλωσε:«Είμαστε απόλυτοι στο ότι υποστηρίζουμε τις γυναίκες που δουλεύουν στην βιομηχανία του ποδοσφαίρου και παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην επιτυχία του παιχνιδιού όπως είναι. Θέλω περισσότερες γυναίκες να μπουν στο ποδόσφαιρο και να δουν ότι είναι πολύ καλή βιομηχανία για να εργαστούν. Ο σεξισμός, σε οποιαδήποτε μορφή του, δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός, έτσι ασκώ αυτήν την πίεση να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να δηλώνουν οποιοδήποτε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης». Το θέμα έχει φτάσει στις αρχές και στους «Μπλε» υπάρχει η πεποίθηση ότι η Καρνέιρο θα προστατευθεί από εδώ και πέρα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα