Βίντεο με τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Τσέλσι (vid)

Βίντεο με τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Τσέλσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βίντεο με τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών της Τσέλσι (vid)

bet365

Ένας επιβάτης του τρένου με το οποίο επέστρεφαν οι οπαδοί της Τσέλσι στη βάση τους μετά τον τελικό του Capital One Cup, κατάφερε να καταγράψει τις στιγμές που οι «μπλε» φώναζαν τα ρατσιστικά συνθήματα!

Το περιστατικό συνέβη ουσιαστικά μόλις μιάμιση εβδομάδα μετά το ρατσιστικό επεισόδιο στο Παρίσι, με τους οπαδούς να μην αφήνουν έναν μαύρο άνδρα να επιβιβαστεί στο βαγόνι μαζί τους, στο μετρό της γαλλικής πρωτεύουσας, στο δρόμο προς το «Παρκ ντε Πρενς» για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Φίλοι των «μπλε» του Λονδίνου που επέστρεφαν με το τρένο στη βάση τους, μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ» και το 2-0 επί της Τότεναμ που χάρισε στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τον πρώτο τίτλο της σεζόν, φώναζαν συνθήματα, τόσο με ρατσισικό περιεχόμενο, όσο και με αντισημιτικές αναφορές. Μάλιστα, ανάγκασαν τρεις κοπέλες που φορούσαν μπούργκα, να κατέβουν από τον συρμό για να μην ακούν άλλο όλα αυτά τα εμετικά που τραγουδούσαν οι υποστηρικτές της Τσέλσι.

Με τους υπόλοιπους επιβάτες να καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με την Ασφάλεια Μέσων Μεταφοράς, στον σταθμό του Στόουκ απομακρύνθηκαν τέσσερις οπαδοί από τους άνδρες ασφαλείας, ώστε να συνεχιστεί ήρεμα το ταξίδι προς το Manchester Piccadilly.

Ένας από τους επιβαίνοντες στο ίδιο βαγόνι με τους οπαδούς, κατάφερε να καταγράψει το περιστατικό σε βίντεο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα