Αναστόπουλος: «Τον ΟΦΗ πρέπει να τον σέβονται»!

Αναστόπουλος: «Τον ΟΦΗ πρέπει να τον σέβονται»!

Gazzetta team
Αναστόπουλος: «Τον ΟΦΗ πρέπει να τον σέβονται»!

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο πως ο ΟΦΗ αξίζει περισσότερο σεβασμό.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε για:

Την αναμέτρηση με την Ξάνθη: Κατά την γνώμη μου δύο ήταν τα πιο σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού. Αν κάναμε το 0-1, ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του αγώνα ή το πέναλτι στο 2-0 που θα το έδινε και ο πιο φανατικός φίλαθλος της Ξάνθης. Αυτά τα δύο γεγονότα έκριναν το ματς. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η Ξάνθη προηγήθηκε με δύο στημένες φάσεις ενώ εμείς στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πρώτο 15λεπτο, ανεβάσαμε την απόδοση μας και αν δινόταν το πέναλτι θα μας έδινε κάποιες ελπίδες για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Λόγω των προβλημάτων, ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα εκεί έχουμε ρίξει το βάρος μας. Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στην Ξάνθη. Όταν μια ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ και με τα γνωστά προβλήματα, δεν είναι κακό να υπάρξει σεβασμός. Θα πρέπει να σέβονται τον ΟΦΗ. Δεν είναι κακό. Υποτίθεται ότι είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου και θέλουμε να το φτιάξουμε.

Την πρώτη φάση του αγώνα: Λέω ότι εάν γινόταν το 0-1 δεν θα υπήρχε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το πολύ - πολύ μετά να χάναμε. Λέω την γνώμη μου ότι αν πετυχαίναμε πρώτοι γκολ θα υπήρχε άλλο παιχνίδι.

Τον σεβασμό προς τον ΟΦΗ και για τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα: Δεν έγινε κανένα επεισόδιο. Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν παίζουμε τις κουμπάρες. Ο κύριος Παππάς απέβαλε δύο μέλη του ΟΦΗ και τελείωσε εκεί το θέμα.

Το πέναλτι του Κουτσιανικούλη: Πληροφορήθηκα ότι και ο δημοσιογράφος που έκανε την μετάδοση του αγώνα είπε ότι είναι πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα