Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μποτία

Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Μποτία

bet365

Τον Αλμπέρτο Μποτία πρόκειται να επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος ετοιμάζει τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Σαλίνο και ως κεντρικό δίδυμο στόπερ τους Μποτία και Σιόβα για να βάλει αριστερά στην άμυνα τον Μαζουάκου (θέση την οποία διεκδικεί και ο Γιαννούλης). Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει και ο Αυλωνίτης ενώ ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει ακόμα κατασταλάξει για τον άξονα, τα εξτρέμ και τον φορ. Πιθανότατα πάντως ο Ντοσεβί να είναι ένας εκ των ακραίων και ενώ υποψήφιοι για το άλλο άκρο είναι οι Ντουρμάζ και Φορτούνης. Για το κέντρο υπάρχουν οι επιλογές των Κασάμι, Μανιάτη, Ντινγκά και Μιλιβόγιεβιτς ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν ο Τσόρι θα είναι βασικός ή όχι. Ένα πιθανό σχήμα για τον Πανθρακικό θα απαρτίζεται από τους: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρι, δεξί μπακ τον Σαλίνο και αριστερό τον Μαζουάκου και στόπερ τον Μποτία με τον Σιόβα. Στον άξονα να είναι οι Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς, επιτελικός ο Τσόρι Ντομίνγκες (σ.σ. και ο Φορτούνης είναι στα υπ' όψιν και για δεκάρι), δεξιά ο Ντοσεβί, αριστερά ο Ντουρμάζ και φορ ο Μήτρογλου.

* Για τον Αφελάι υπάρχει η σκέψη μήπως... δοκιμαστεί σε συνθήκες αγώνα ως επιτελικός χαφ στο προσεχές διάστημα. Ο Βίτορ Περέιρα τον τέσταρε πάντως στις προπονήσεις και ως δεκάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα