Στην Ξάνθη για... κατασκοπεία και παίκτες ο Περέιρα

Στην Ξάνθη για... κατασκοπεία και παίκτες ο Περέιρα

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα ήταν την Πέμπτη στην Ξάνθη για να δει την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού αλλά και να τσεκάρει τρεις παίκτες των Ακριτών, εκ των οποίων και τον Γούτα.

Ο Πορτογάλος προπονητής παρακολούθησε από κοντά το Ξάνθη - ΟΦΗ για το Κύπελλο. Οι Ακρίτες είναι μέσα στους προσεχείς αντιπάλους του Ολυμπιακού και ενώ ο Περέιρα είχε την δυνατότητα να δει υποψήφιους στόχους του καλοκαιριού. Εκτός από τον Γούτα -που είναι στο στόχαστρο της ομάδας του εδώ και αρκετό καιρό και απασχολεί- από το... μικροσκόπιό του πέρασαν και περιπτώσεις σαν αυτές των Μπέρτου και Βασιλακάκη. Μέχρι στιγμής ο τεχνικός των Πειραιωτών έχει επισκεφθεί διάφορα γήπεδα για να δει από κοντά επόμενους αντιπάλους αλλά και ποδοσφαιριστές, κάτι που έκανε και τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα