Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για την αλλαγή μέρας του Ολυμπιακού

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για την αλλαγή μέρας του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Η αντίδραση του Παναθηναϊκού για την αλλαγή μέρας του Ολυμπιακού

bet365

Μετά τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός... αδειάζει την Σούπερ Λίγκα για τον χαρακτηρισμό «ομόφωνη απόφαση» τονίζοντας πως δεν ήταν καν στην ψηφοφορία!

Η αλλαγή μέρας του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός δημιουργεί ένα ακόμη ρήγμα ανάμεσα στην διοίκηση της Σούπερ Λίγκας και ορισμένα μέλη της. Μετά την τοποθέτηση του ΠΑΟΚ όσο αφορά τον χαρακτηρισμό «ομόφωνη απόφαση» που διέρρευσε η Λίγκα για την ψηφοφορία, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να αντιδράσει!

«Εξυπακούεται ότι ουδέποτε ψηφίσαμε για να πάει το Πανθρακικός – Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα. Δεν ξέρουμε πως το εννοεί το «ομόφωνα» η Λίγκα, αλλά εμείς Δεν ήμασταν καν παρόντες στην ψηφοφορία και είχαμε αποχωρήσει» είναι η... πράσινη θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα