Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Ζάκυνθο η Λαμία

Gazzetta team
Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Ζάκυνθο η Λαμία

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς με την Ζάκυνθο, εξέδωσε η Λαμία. Ανακοίνωσε τα νέα μέτρα η ΠΑΕ.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιεί ότι από σήμερα Πέμπτη (5/3) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων τα οποία κυμαίνονται από 5 έως 15 ευρώ για το εντός έδρας ματς της Παρασκευής (6/3) με αντίπαλο την Ζάκυνθο, προέβη η διοίκηση της Λαμίας τονίζοντας πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους είτε την αστυνομική τους ταυτότητα, είτε το διαβατήριο τους .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015 στις 18:00 στο ΔΑΚ Λαμίας ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 αντιμετωπίζει για την 21η αγωνιστική, την ΖΑΚΥΝΘΟ σ' ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της Fooatball League ΟΠΑΠ 2014-2015. Με νίκη η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της εισόδου της στα play off οπότε η συμπαράσταση του κόσμου είναι επιβεβλημένη.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων καθώς το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των φιλάθλων σήμερα Πέμπτη (5/3) μέχρι τις 5 το απόγευμα και αύριο Παρασκευή ως τις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία του Συλλόγου, Πλατεία Ελευθερίας 3, β΄ όροφος.

Η τιμή των εισιτηρίων για γυναίκες, μαθητές άνω των 14 χρονών (κάτω των 14 η είσοδος είναι δωρεάν), στρατιώτες, φοιτητές και ανέργους είναι 5 ευρώ (με την επίδειξη των ανάλογων δικαιολογητικών).

Για τις θύρες 1,6,7, 8, 10, 14,15,16,17 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ

Για τις θύρες 2,3,4,5 τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ. Η προπώληση αφορά τα εισιτήρια όλων των κατηγοριών 5, 10 και 15 ευρώ.

Παρακαλούνται όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα εκδοτήρια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η κατοχή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για όλους κατά την προσέλευση στο γήπεδο.»

Ανακοίνωσε τα νέα μέτρα η ΠΑΕ

Παράλληλα η διοίκηση των «κυανόλευκων» προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ενημερώνει τους φίλους της για τα νέα μέτρα σχετικά με την πάταξη της βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν αύριο Παρασκευή (6/3) στον αγώνα της ομάδας στο ΔΑΚ με την Ζάκυνθο στις 18:00 πρέπει να γνωρίζουν μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Οι θύρες στο ΔΑΚ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Όλοι θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους νερά ή αναψυκτικά σε μεταλλικές ή γυάλινες συσκευασίες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα