Δωρεάν με το gazzetta.gr 10 άλμπουμ της Panini! (Vid)

Gazzetta team
Δωρεάν με το gazzetta.gr 10 άλμπουμ της Panini! (Vid)

bet365

Αν είστε παιδιά μη χάσετε την ευκαιρία! Αν είστε... μεγάλα παιδιά το ίδιο! Σπεύστε να κερδίσετε το 1 από τα 10 άλμπουμ Panini που σας χαρίζει το gazzetta.gr!

Μια... παραμυθένια ιστορία! Ένα ταξίδι στον χρόνο! Για ολόκληρες δεκαετίες η Panini συνοδεύει μικρούς και μεγάλους σε όλο τον κόσμο! Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Η Panini πιστή στα ραντεβού με τους πιστούς της! Το άλμπουμ της Σούπερ Λίγκας κυκλοφορεί και όσοι δεν έχετε υπομονή για να συγκεντρώσετε ένα-ένα τα τυχερά αυτοκόλλητα, ίσως να έχετε τύχη. Συμπληρώστε απλά τα στοιχεία σας στην παρακάτω και πάρτε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την προσεχή Τρίτη 10 Μαρτίου για να διεκδικήσετε το 1 από τα 10 άλμπουμ μαζί με όλα τα χαρτάκια για να το συμπληρώσετε αμέσως!

Οι τυχεροί θα παραλάβουν τα άλμπουμ από τα γραφεία του gazzetta με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα