Μήνυση κατά Ρατσιάτου από Αρφάνη

Gazzetta team
Μήνυση κατά Ρατσιάτου από Αρφάνη

bet365

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την παραίτηση του από την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας του Αλίμου , εξέδωσε ο Γιάννης Αρφάνης.

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του γενικού αρχηγού, εξέδωσε ο Γιάννης Αρφάνης . Ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας του Αλίμου, μέσω αυτής κάνει γνωστό τον λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση αυτή που δεν είναι άλλος από το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό στο οποίο ο τέταρτος διαιτητής Ρατσιάτος αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση από τον παράγοντα της ομάδας των νοτίων προαστίων.


Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Γιάννης Αρφάνης αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του εν λόγω διαιτητή για συκοφαντική δυσφήμιση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν και μάρτυρες οι οποίοι είδαν πραγματικά το τι συνέβη στο συγκεκριμένο περιστατικό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την αναγραφή μου στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι με τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, ότι δήθεν χτύπησα τον τέταρτο διαιτητή κ. ΡΑΤΣΙΑΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, με γροθιές στο στήθος αναφέρω ότι, παραιτούμαι από γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΣ, για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου. Εντός των ημερών θα καταθέσω μήνυση στον προαναφερόμενο διαιτητή για συκοφαντική δυσφήμιση του ονόματός μου.

Για το συγκεκριμένο γεγονός υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι και θα καταθέσουν για το τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο περιστατικό. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα είμαι κοντά στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Με εκτίμηση,

ΑΡΦΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα