Νέα απάντηση Παπαδόπουλου στους οργανωμένους

Gazzetta team
Νέα απάντηση Παπαδόπουλου στους οργανωμένους

bet365

Στην έκδοση νέας ανακοίνωσης μέσω της οποίας δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεση του με τους οργανωμένους, προχώρησε ο τέως γενικός αρχηγός του Πανηλειακού Φάνης Παπαδόπουλος.

Ακόμα μια ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους οργανωμένους του Πανηλειακού, εξέδωσε ο τέως γενικός αρχηγός της ομάδας της Ηλείας Φάνης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απάντηση 2η Θεοφ. Παπαδόπουλου στους Red Boys (συνέχεια της 1ης)

Θα προσπαθήσω εν περιλήψει να ολοκληρώσω τις ντοκουμενταρισμένες απαντήσεις μου στο δημοσίευμα που σας εφοδιάσανε με ψεύτικα στοιχεία κάποιοι…

Ως προς τις βραβεύσεις με τον Ολυμπιακό σας υπενθυμίζω ότι:
1) Σαν σύνδεσμος Πυργίων φιλάθλων Ολυμπιακού, επειδή για πρώτη φορά – μετά από μεσολάβηση μου – ο Ολυμπιακός δέχθηκε να παίξει στον Πύργο σαν γηπεδούχος μιας και ήταν τιμωρημένος με τον Απόλλωνα στις 14-4-91 (7-1 σκορ), βραβεύσαμε τον πρόεδρο του δια χειρός Κων. Λιατσή και τον πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Αλαμάνο. Πιστεύω σαν οικοδεσπότες έτσι έπρεπε να κάνουμε. Αποσπώντας τις ευχαριστίες και των δυο προέδρων.

2) Τη δεύτερη φορά και πρώτη με αντίπαλο τον Πανηλειακό στις 11-2-96.

3) Την τρίτη φορά στις 4-5-97. Βράβευσα τα παιδιά του Πανηλειακού Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλο σαν παίκτες του Ολυμπιακού πλέον, ευχαριστώντας τους για τις ευτυχισμένες στιγμές που μας χάρισαν στον Πανηλειακό

Πού το μεμπτό κύριοι άμυαλοι συκοφάντες; Αντί να με συγχαρείτε για τις πρωτοβουλίες μου αυτές που εκπροσωπούν όλους τους φιλάθλους της Ηλείας;

Ως προς τον τίτλο του θεματοφύλακα (που ο κ. Νταβαρης δεν θα μάθει ποτέ να τον διαβάζει και να τον καταλάβει) για να μην κάνω κατάχρηση του χώρου, μου απονεμήθηκε στην Γ.Σ. της 14ης Ιουλίου που έγινε στα γραφεία διαιτητών στο Στάδιο. Αν το αμφισβητείτε, να επανέλθω με απόσπασμα πρακτικού Γ.Σ. (βλέπετε έχω αυτό το κουσούρι να κρατώ αρχείο).

Με αυτά τα στοιχεία που σας παραθέτω πιστεύω να μάθετε ποια είναι η αλήθεια και να ανακαλέσετε το δημοσίευμα σας ως συκοφαντικό και αναληθή λόγω πλάνης. Η αναγνώριση του λάθους είναι ΛΕΒΕΝΤΙΑ. Ειδικά για εσάς τους ΝΕΟΥΣ. Ελπίζω να μην χρειασθεί να επανέλθω με παράθεση και άλλων στοιχείων».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα