Ραούλ Μπράβο στο gazzetta.gr: «Είπα ψέματα στον προπονητή για να παίζω»

Ραούλ Μπράβο στο gazzetta.gr: «Είπα ψέματα στον προπονητή για να παίζω»

Ραούλ Μπράβο στο gazzetta.gr: «Είπα ψέματα στον προπονητή για να παίζω»

bet365

Ο Ραούλ Μπράβο με αφορμή τα 113α γενέθλια της Ρεάλ Μαδρίτης μιλάει στο gazzetta.gr για το «σχολείο»,όπως χαρακτηρίζει τους «μερένγκες», αποκαλύπει πως έλεγε ψέματα για να αγωνίζεται, ενώ αποθεώνει τον Ραούλ!

Η Μαδρίτη από την Βέροια απέχει περισσότερα από 2.700 χιλιόμετρα. Ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην «βασίλισσα» της Ισπανίας, κατέληξε σε μία άλλη άλλη... βασίλισσα. Αυτή του ελληνικού βορρά!

Ο πρώην άσος των «μερένγκες» με αφορμή την συμπλήρωση 113 ετών από την ίδρυση της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε στο gazzetta.gr χαρακτηρίζοντας... σχολείο την καριέρα του στους Καστιγιάνους.

«Είναι η πιο ιστορική ομάδα στον κόσμο. Το μαρτυρούν οι εγχώριοι τίτλοι που έχει κατακτήσει αλλά κυρίως τα δέκα τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ», τονίζει ο 33χρονος μπακ.

Ο Ραούλ Μπράβο από την εξάχρονη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης ως επαγγελματίας ξεχωρίζει ως σπουδαιότερη στιγμή του, την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ την σεζόν 2001/02.

«Η κορυφαία στιγμή μου αναμφισβήτητα είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Κορυφαίος συμπαίκτης μου όταν αγωνιζόμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Ραούλ. Ένας εκπληκτικός άνθρωπος αλλά και επαγγελματίας».

Ο έμπειρος μπακ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr πως αναγκάστηκε να πει ψέματα στον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς έπρεπε να ανταγωνιστεί τον σπουδαίο Ρομπέρτο Κάρλος.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να βρω θέση στην ενδεκάδα μέχρι που αναγκάστηκα να πω ψέματα στον προπονητή μου, ο οποίος με ρώτησε εάν έχω ξαναπαίξει στόπερ. Του απάντησα 'ναι πολλές φορές' γιατί ήθελα να αγωνιστώ ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε παίξει ξανά σε αυτή την θέση. Ο ανταγωνισμός όμως μου έκανε καλό».

Τι καθιστά όμως την Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωριστή;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης για μένα ήταν ένα μεγάλο σχολείο όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στη ζωή μας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα