Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-0 (vid)

Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-0 (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-0 (vid)

bet365

Λίβερπουλ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Νησί! Οι «κόκκινοι» συνέχισαν την πορεία τους για το... σεντόνι επικρατώντας εύκολα της Μπέρνλι 2-0.

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της, αλλά τη το... χάλασε ο Κρουλ, αφού η διαφορά από τη Γιουνάιτεντ και την 4η θέση έμεινε στους δυο βαθμούς. Παρ' όλα αυτά οι «κόκκινοι» έδειξαν πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Νησί, αήττητοι στο 2015 έχοντας συγκεντρώσει 23 από τους 27 βαθμούς που θα ήταν το απόλυτο.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο με το καλημέρα της αναμέτρησης, πίεσαν και έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η λύση ήρθε στο 28' με τη σουτάρα του Χέντερσον, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χίτον. Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του α' μέρους, αλλά ο Στάριτζ έχασε μοναδική ευκαιρία. Ωστόσο, το κατάφερε στο 51' διαμορφώνοντας το 2-0 και διώχνοντας το άγχος από την ομάδα του. Η ομάδα του Ρότζερς έριξε ρυθμό, είχε φάσεις με Κουτίνιο, Λαλάνα χωρίς όμως να έρθει ένα τρίτο γκολ

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Λόβρεν, Στέρλινγκ (90' Λάμπερτ), Χέντερσον, Άλεν, Μορένο (73' Κ.Τουρέ), Λαλάνα, Στάριτζ (83' Τζόνσον), Κουτίνιο

Μπέρνλι: Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι, Μπόιντ, Τζόουνς, Άρφιλντ, Κάιτλι (52' Γουάλας), Μπαρνς (66' Βόουκς), Ινγκς (90' Γιούτκεβιτς)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα