Η μεγάλη επιστροφή του Γκουτιέρες! (pics)

Η μεγάλη επιστροφή του Γκουτιέρες! (pics)

Gazzetta team
Η μεγάλη επιστροφή του Γκουτιέρες! (pics)

bet365

Ο μαχητής Χόνας Γκουτιέρες πέτυχε έναν ακόμα μεγάλο στόχο, αφού έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς της Νιούκαστλ μετά την μάχη του με τον καρκίνο!

Ο Αργεντινός είχε μιλήσει στο gazzetta.gr την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου για την μεγάλη του μάχη και ο μεγάλος του στόχος ήταν όλο το τελευταίο διάστημα να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα των Τουν.

Η στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ήταν συγκινητική. Απέναντι στην Άστον Βίλα είχε βρεθεί στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί, αλλά στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε αλλαγή στη θέση του Τέιλορ και το κοινό του χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα!

Ο προπονητής Τζον Κάρβερ, είχε ουσιαστικά δείξει πριν το παιχνίδι με τη Βίλα ότι ο Γκουτιέρες μετράει αντίστροφα: «με το πέρασμα των βδομάδων έγινε πιο δυνατός και απέκτησε ρυθμό. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, βλέπω τον παλιό Χόνας Γκουτιέρες».

Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε για τις «καρακάξες» μετά τον Οκτώβριο του 2013. Eπέστρεψε στο αγαπημένο του ποδόσφαιρο στις 22 Δεκεμβρίου μετά την περιπέτειά του με τον καρκίνο, την αφαίρεση του όρχι και τις χημειοθεραπείες και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι της ομάδας των U21 με τη Γουέστ Χαμ. Από τότε, έκανε αρκετά παιχνίδια και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ακούστηκε ότι θα παραχωρούταν δανεικός στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ για να πάρει ματς. Τελικά, ο δανεισμός δεν προχώρησε. Ο Αργεντινός έμεινε στην ομάδα, δούλεψε σκληρά και κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα