Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 0-1 (vid)

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 0-1 (vid)

bet365

Η Τσέλσι πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Γουέστ Χαμ (0-1) και διατηρήθηκε στο +5 από την Σίτι έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League έκανε η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που πήρε δύσκολη και πολύτιμη νίκη στο «Απτον Παρκ». Οι Μπλε προηγήθηκαν νωρίς, είχαν φάσεις για να καθαρίσουν το ματς αλλά και η Γουέστ Χαμ ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη. Εντεκα στροφές πριν το φινάλε, η Τσέλσι κράτησε το προβάδισμα των 5 βαθμών από την 2η, Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο και δύσκολα κάποιος δεν μπορεί να δει ότι είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα.

Οι Hammers απείλησαν πρώτοι στο 18' με τον Νόλαν να βρίσκει τον Κουγιατέ στο όριο της περιοχής, όμως ο Αφρικανός μέσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά. Στο 21' ο Σακό έκανε κακό σουτ που βγήκε σε σέντρα, όμως ο Ενερ Βαλένσια δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και στην επόμενη φάση η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Φάμπρεγας άνοιξε στα δεξιά στον Ραμίρες που έκανε την κοφτή σέντρα μέσα από την περιοχή και ο Αζάρ με κεφαλιά νίκησε τον Αντριάν (0-1). Αυτό ήταν το 10ο γκολ του Βέγλου, που είναι πρώτος χαφ-σκόρερ στην PL. Η Γουέστ Χαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σακό, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή αλλά τη σκαστή κεφαλιά του απέκρουσε ο Κουρτουά. Στο 35' ο Ντιέγο Κόστα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Αντριάν αλλά δεν ήταν γρήγορος και έδωσε τη δυνατότητα στον Τζέκινσον να τον κόψει με εξαιρετικό τάκλιν.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σαμ Αλαρνταϊς έπαιξε πιο επιθετικά και ο Σακό έστειλε τη μπάλα στα πλαϊνά δίχτυα ύστερα από τη σέντρα του Κουγιατέ. Οι Μπλε απάντησαν με δοκάρι, όταν ο Ντιέγο Κόστα έδωσε στον Ραμίρες και ο Βραζιλιάνος αφού έκανε ωραία κίνηση πλάσαρε με το αριστερό αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Αντριάν. Η ομάδα του Μουρίνιο έβρισκε πλέον πιο εύκολα χώρους και ο Αζάρ βρέθηκε κοντά στο να ανταποδώσει το γκολ στον Ραμίρες αλλά την κεφαλιά του Βραζιλιάνου από εξαιρετική θέση απέκρουσε με το πόδι ο Αντριάν. Η Γουέστ Χαμ πάλεψε μέχρι το τέλος, ο Ντάουνινγκ έβγαλε στον Σακό, όμως εκείνος έχασε την τελευταία ευκαιρία με κεφαλιά από κοντά και η Τσέλσι κράτησε την σούπερ σημαντική νίκη...

Γουέστ Χαμ (Σαμ Αλαρνταϊς): Αντριάν, Τζέκινσον, Τόμκινς, Ριντ (8' Κόλινς), Κρέσγουελ, Νομπλ, Κουγιατέ (87' Νενέ), Νόλαν, Ντάουνινγκ, Βαλένσια, Σακό.

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Ραμίρες, Φάμπρεγας, Οσκαρ (74' Γουίλιαν), Αζάρ (96' Ρεμί), Ντιέγο Κόστα (93' Ντρογκμπά).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα