Μποροβήλος: «Θέλουμε πιο ασφαλές ποδόσφαιρο» (gTV)

Μποροβήλος: «Θέλουμε πιο ασφαλές ποδόσφαιρο» (gTV)

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας μετά την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή ξεκαθάρισε πως είναι θέμα Υφυπουργού το πως και το εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τι είπε για τα κρούσματα της βίας.

Ο πρόεδρος της Λίγκας υπογράμμισε μετά την επαφή που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού πως «ο Υφυπουργός θα ανακοινώνει το τι θα συμβεί με το πρωτάθλημα. Έγινε μια επικοδομητική συζήτηση. Είπαμε να πάρουμε άμεσα μέτρα και ειδικά στο νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο αυστηρά για την βία. Για τον κόσμο θέλω να πω πως αν αγαπάνε τις ομάδες τους να είναι πιο προσεκτικοί. Αυτό που αποφασίσαμε στο Δ.Σ. το δέχθηκε και ο Υφυπουργός. Θα έχουμε διακοπές αγώνων και ξαναλέω στον κόσμο πως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί».

Στην συνέχεια τόνισε: «Όταν έχουμε φωτοβολίδες που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς, είσοδο φιλάθλων και αντικείμενα που μπορούν να τραυματίσουν, ο διαιτητής θα έχει εντολή να φύγει από το γήπεδο. Ο Υφυπουργός και εμείς θέλουμε πιο ασφαλές ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο είναι πως έχει σκοπό για μια καλή συνεργασία. Το τι θα γίνει θα το γνωστοποιήσει ο Υφυπουργός και είναι δικαίωμά του.

Ως το τέλος του πρωταθλήματος το θέμα μας είναι η βία. Να μην γίνει τίποτα ως το τέλος. Σε κάθε συνάντηση είμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Το να μιλάς με παράγοντες μόνο καλό μπορεί να φέρει. Ότι βοηθάει να πέσουν οι τόνοι είναι καλό. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις και νομίζω πως όλα τα προβλήματα θα λυθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα