Το gazzetta.gr συνάντησε την «O' Globo» στην Αθήνα!

Το gazzetta.gr συνάντησε την «O' Globo» στην Αθήνα!

bet365

Στη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Γιώργο Γκιρτζίκη και Γιώργο Μποροβήλο είναι μέχρι και κάμερα από Μέσο της Βραζιλίας! Τι είπε ο δημοσιογράφος της «O' Globo» Φερνάντο Σαράιβα στο gazzetta.gr.

Μέσο από τη Βραζιλία είναι στην Ελλάδα προκειμένου να καλύψει τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νωρίτερα στη σύσκεψη που είχε ο Κοντονής με τον Πανούση στο Μαξίμου δεν προέκυψε κάποια είδηση. Αυτό, όμως, αναμένεται να συμβεί τώρα που ο υφυπουργός αθλητισμού θα συναντηθεί με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Γιώργο Μποροβήλο.

Ετσι, το γνωστό βραζιλιάνικο Μέσο «O' Globo» είναι εδώ, από το Λονδίνο, αναμένοντας όπως όπως όλος ο κόσμος τα νεώτερα από την εν λόγω σύσκεψη.

«Δεν κάναμε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι γι αυτό το θέμα. Η O Globo είναι ένα τεράστιο Μέσο και έχει συνεργάτες και στο Λονδίνο απ' όπου ήρθαμε εμείς. Ως Βραζιλιάνοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο και επειδή συμπάσχουμε με τέτοια θέματα τα οποία έχουμε αντιμετωπίσει και εμείς, γι αυτό το λόγο ήρθαμε εδώ. Θέλουμε να καλύψουμε το θέμα και να παρακολουθήσουμε από κοντά τις εξελίξεις επειδή θεωρούμε πολύ σοβαρό το γεγονός να μην διεξάγεται το πρωτάθλημα μιας τόσο γνωστής χώρας», είπε στο gazzetta.gr ο Φερνάντο Σαράιβα που καλύπτει το θέμα.

 

Τελευταία Νέα