Ντελόπουλος: «Κάνει άτακτη ζωή ο Περίκο»

Ντελόπουλος: «Κάνει άτακτη ζωή ο Περίκο»

Gazzetta team
Ντελόπουλος: «Κάνει άτακτη ζωή ο Περίκο»

bet365

Την δική του εκδοχή σχετικά με το θέμα του Πέδρο Περίκο, έδωσε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήσης Ντελόπουλος ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ok Radio 104,8» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πέδρο Περίκο τονίζοντας ότι η ΠΑΕ έχει αλλάξει τρεις φορές το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Ok Radio 104,8»:

«Παραμονή του αγώνα με την Καρδίτσα εντός έδρας, ενώ ήρθε στο Πυθάρι που είχαμε το γεύμα και τον υπολόγιζε ο Σάκης Αναστασιάδης, ο υπηρεσιακός προπονητής που έκατσε για μία εβδομάδα, την ώρα του φαγητού είπε ότι εγώ δεν έρχομαι να παίξω γιατί είχαμε καθυστερήσει μία μέρα τον μισθό. Δεν είπε κανένα άλλο παιδί τίποτα, μόνο αυτός. Πρόκειται για παλιοχαρακτήρα, του έχουν φάει οι μάνατζερ τα λεφτά. Τρεις φορές μας άλλαξε το συμβόλαιο. Τον άκουσα με πολλή παρρησία όταν ήρθε στο γραφείο μου. Ηρθε μία στις 10:30, μετά ξανά στις 12:30 για να αλλάξουμε τα συμβόλαια. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: "Ο ξάδερφός μου, ο αδερφός μου, ο πατέρας μου έχουν πρόβλημα". Ότι οι γονείς του, τα αδέρφια του λένε να φύγει, να πάει στην Ισπανία. "Μου είπαν ότι τα χρήματα αυτά που παίρνω, τα βρίσκω κι εκεί". Tα ξαναλάζουμε εμείς, παίρνει αυτά που ζητάει, αλλά του είπαμε πως το σπίτι θα είναι απ' έξω, θα το πληρώνει μόνος του. Και μετά κάνει όλα αυτά. Τι να κάνει και ο κ.Πλεξίδας, δεν υπερασπίζομαι εκείνον, αλλά την ομάδα μου. Δεν μπορεί να μας διασύρει το κάθε καθίκι. Κυκλοφορεί και με γυναίκες, κάνει άτακτη ζωή.

Του είπαμε να φύγει, να κάνει προσφυγή, αλλά δεν το έκανε.
Προσφορά μηδέν ο συγκεκριμένος παίκτης. Δημιουργούσε πρόβλημα και στα αποδυτήρια. Στο μόνο που έχουμε ευθύνη είναι ότι δεν τον καθαρίσαμε πιο νωρίς. Από τον Σεπτέμβρη έλεγε να φύγει ο Πλεξίδας, αλλά τον παρακάλεσα γιατί πίστευα στην αξία του. Δεν έπρεπε καν να μιλάει ο Περίκο, μπορούσε να πάρει δελτίο και να φύγει. Μπορούσε να κάνει προσφυγή και δεν το έκανε.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα