Θέλει να πάει Νέα Υόρκη και ο Τσάβι!

Θέλει να πάει Νέα Υόρκη και ο Τσάβι!

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλει να πάει Νέα Υόρκη και ο Τσάβι!

bet365

Στο... μικρό «αδερφάκι» της Μάντσεστερ Σίτι, τη New York City θέλει και ενδεχομένως θα αγωνιστεί από το καλοκαίρι του 2016 ο Τσάβι! Ωστόσο, έχει υπογράψει και προσύμφωνο για τριετές συμβόλαιο με ομάδα του Κατάρ.

Ο έμπειρος χαφ της Μπαρτσελόνα, ο πρώτος σε συμμετοχές ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Βαρκελώνης, αναμένεται να αποχωρήσει από το «Καμπ Νόου» στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και θα μετακομίσει στο Κατάρ, αφού έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την Αλ Αραμπί για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, ενδέχεται να μην... τηρήσει ακριβώς τα συμφωνηθέντα, αφού επιθυμία του φέρεται πως είναι να πάει στο MLS και να παίξει εκεί από το 2016!

Στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, θα ολοκληρώσει θητεία που ξεκίνησε από τα 11 του χρόνια στη Μπαρτσελόνα και όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena SER», έπειτα από συνάντηση που είχαν ο πατέρας και ο εκπρόσωπος του Τσάβι με ανθρώπους της New York City, το «deal» θα ολοκληρωθεί και ο έμπειρος άσος θα γίνει συμπαίκτης των Βίγια και Λάμπαρντ από του χρόνου.

Θα πρέπει, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει το θέμα με την ομάδα του Κατάρ...

 

Τελευταία Νέα