Κωφοκώτσιος: «Παιχνίδι δίχως αύριο»

Gazzetta team
Κωφοκώτσιος: «Παιχνίδι δίχως αύριο»

bet365

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλων 1926, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σερρών Μενέλαος Κωφοκώτσιος.

Την πεποίθηση του ότι εάν η ομάδα του πιάσει την επιθυμητή απόδοση, μπορεί να φύγει από την Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα εξέφρασε με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis Σερρών ο παίκτης του Εθνικού Σερρών Μενέλαος Κωφοκώτσιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis Σερρών:

Για το δοκάρι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Ήμασταν άτυχοι σε αυτή τη φάση. Ήταν σε κομβικό σημείο και αν ισοφαρίζαμε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Για τη φετινή πορεία:
«Η τύχη φέτος μας έχει γυρίσει υπερβολικά την πλάτη. Δεχόμαστε περίεργα γκολ με κόντρες και λάθη που κάνουμε και μας έχει επειρεάσει πολύ αυτό στον ψυχολογικό τομέα. Φυσικά έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας για τη βαθμολογική θέση στην οποία είμαστε. Ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης».

Για τη συνέχεια:
«Έχουμε τρία κομβικά ματς με Καλαμαριά, Αγροτικό Αστέρα και Πιερικό στα οποία πρέπει να κάνουμε ένα φοβερό ντεμαράζ και να τα κερδίσουμε όλα. Αν πιστέψουμε εμείς στην παραμονή μας θα την πετύχουμε. Από μας εξαρτάται».

Για τον νέο προπονητή Αλέξη Αλεξίου:
«Πιστεύω ότι παίζει σημαντικό ρόλο γιατί μας δίνει ψυχολογία, είναι πολύ καλός άνθρωπος και χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί του. Συμπεριφέρεται λες και είναι χρόνια στην ομάδα».

Για το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα 1926:
«Είναι παιχνίδι χωρίς αύριο και δεν γυρνάμε πίσω αν χάσουμε! Είναι δύσκολο ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θα έχουν πάθος για τη νίκη. Είναι κομβικό. Αν κερδίσουμε, παραμένουμε ζωντανοί, αν χάσουμε
χάνονται οι ελπίδες μας. Αν πιάσουμε την απόδοση που πρέπει πιστεύω να μας χαμογελάσει μια φορά και σε εμάς η τύχη».

Για τον κόσμο των Σερρών:
«Έχω μικρό παράπονο που δεν έρχεται στο γήπεδο αλλά δεν με απασχολεί και τόσο γιατί το δικό μου παράπονο είναι η βαθμολογική θέση στην οποία είμαστε και θεωρώ ότι δεν το αξίζουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα