Τσιτσιμπής: «Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Τσιτσιμπής: «Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Ολυμπιακός»

bet365

Για το προσεχές παιχνίδι του Τυρνάβου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για το πρωτάθλημα της Football League, μίλησε ο Πέτρος Τσιτσιμπής.

Την πίστη του ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέφρασε με δηλώσεις του magnesiasports.gr ο γενικός διευθυντής του Τυρνάβου Πέτρος Τσιτσιμπής ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο την Δευτέρα (2/3) όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με αντίπαλο την Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο magnesiasports.gr:

«Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν διαφορετικό στόχο στο πρωτάθλημα. Ο Τύρναβος στον πρώτο γύρο πήρε διπλό στον Ολυμπιακό, που σήμανε και την αγωνιστική μας αναγέννηση, αλλά τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά και για τις δυο ομάδες και για εμάς ήταν παιχνίδια οριακά. Αν δεν το παίρναμε αυτό το ματς θα πέφταμε από τον πρώτο γύρο».

Για το πώς είδε τον Ολυμπιακό: «Έχουν αλλάζει πολλά στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Ελευθερόπουλος έχει μεταμορφώσει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και διαφορετικός. Στο παιχνίδι με τη Λαμία, παρουσιάστηκε όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρει το παιχνίδι. Είχε πλάνο και ήταν σοβαρός. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε εμείς στον πρώτο γύρο».

Για το τι έχει αλλάξει από τότε για τη δική του ομάδα: «Εμείς έχουμε καλύτερη ψυχολογία. Ο Χαραλαμπίδης έχει δέσει περισσότερο την ομάδα, καθώς εκείνο το παιχνίδι στο ΕΑΚ ήταν το δεύτερο του. Έχουμε όμως και μία σημαντική απουσία, αυτή του Κισκαμπάνη, που μας επηρεάζει στην άμυνα».

Για το παιχνίδι και πως το αντιμετωπίζει ο Τύρναβος κι αν υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας λόγω των επεισοδίων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ: «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό τόσο για μας όσο και για τον Ολυμπιακό. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας σε αθλητικά πάντα πλαίσια. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγουμε από τα αθλητικά πλαίσια και δεν υπάρχει βαθμός επικινδυνότητας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Είναι αρκετά συναρπαστικό. Θα έχει ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν μένω σε φαβορί και σε ομάδες που ξεχωρίζουν. Ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα