Αμόκ στον ΑΕΚτσή για ένα εισιτήριο! (pics+vid)

Αμόκ στον ΑΕΚτσή για ένα εισιτήριο! (pics+vid)

Αμόκ στον ΑΕΚτσή για ένα εισιτήριο! (pics+vid)

bet365

Τρέλα στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Έγιναν καπνός 35.000 εισιτήρια (έφυγαν όλα από το κάτω διάζωμα), πάνε για sold out τα 45.000 κομμάτια μέχρι το τέλος της ημέρας! Το gazzetta.gr είναι εκεί.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Από τα ξημερώματα οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν σχηματίσει ουρές για την απόκτηση ενός εισιτηρίου για τον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ είχαν δημιουργηθεί ουρές από τις 08.15 το πρωί, σχεδόν δύο ώρες πριν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων (τα εκδοτήρια άνοιγαν στις 10:00).

Καταλαβαίνει κανείς ότι πάμε για το πιο γρήγορο sold out αφού τα μαγικά χαρτάκια αναμένεται να εξαντληθούν μέσα σε λίγες ώρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ουρά έχει φτάσει μέχρι τον σταθμό Ειρήνης φανερώνοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την δίψα που έχουν οι φίλοι της Ένωσης για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Πάει για sold out

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές την επόμενη Τετάρτη με τα εισιτήρια του αγώνα να εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 35.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής στους φίλους της ΑΕΚ με τις θύρες στο κάτω διάζωμα να είναι πλέον όλες γεμάτε. Έχει ξεκινήσει η διάθεση στις θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ με την «8» να έχει κλείσει αφού διατέθηκαν όλα τα κομμάτια. Το σίγουρο είναι ότι με αυτούς τους ρυθμούς και με την λύσσα των οπαδών της Ένωσης δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της ημέρας να έχουμε sold out!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα