O Ταχτσίδης λύση για να πληρωθεί ο Φετφατζίδης

Gazzetta team
O Ταχτσίδης λύση για να πληρωθεί ο Φετφατζίδης

bet365

Ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει πληρωθεί από την Τζένοα για τον Γιάννη Φετφατζίδη κι οι Ιταλοί βλέπουν την παραχώρηση του Ταχτσίδη ως λύση στο πρόβλημα.

Το 2013 ο Γιάννης Φετφατζίδης μετακομίζει από το Λιμάνι στην Τζένοα, με τους «ερυθρόλευκους» να βάζουν στα ταμεία τους περίπου 4.000.000 ευρώ. Θεωρητικά τουλάχιστον, διότι ακόμη οι Ιταλοί δεν έχουν πληρώσει τους «ερυθρόλευκους».

Οι Ιταλοί, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας βλέπει την παραχώρηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη ως ιδανική λύση για να σβηστεί το χρέος.

Αυτό το σενάριο τουλάχιστον υποστηρίζει η «ilsecoloxix.it», η οποία σε ρεπορτάζ που κάνει για τις υποχρεώσεις της ομάδας και τα προβλήματα που την ταλανίζουν.

Αυτή τη στιγμή, ο Ταχτσίδης είναι δανεικός στην Βερόνα και ο Φετφατζίδης στην Κιέβο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα