Περέιρα: «Δεν θέλω να είμαστε άνετοι»

Περέιρα: «Δεν θέλω να είμαστε άνετοι»

Gazzetta team
Περέιρα: «Δεν θέλω να είμαστε άνετοι»

bet365

Ο Βίτορ Περέιρα έσφιξε τα... λουριά, ζητώντας από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν παρά τη διαφορά στη βαθμολογία και το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Εκτός από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Πορτογάλος τεχνικός συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση και τους ζήτησε συγκέντρωση και αφοσίωση στους στόχους ενόψει της συνέχειας.

«Μην επαναπαύεστε στο πρόγραμμα που έχουμε και στη διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα. Να ξέρετε ότι όλα τα ματς είναι κρίσιμα από 'δω και πέρα και ότι δεν θέλω να είμαστε άνετοι ποτέ και πουθενά. Θέλω όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κλείσουμε τη χρονιά ευχαριστημένοι» ήταν τα λόγια του Περέιρα, όπως δημοσιεύονται στη Live Sport.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα