«Δώρο για τα γενέθλια και τον κόσμο η νίκη - πρόκριση»

Gazzetta team
«Δώρο για τα γενέθλια και τον κόσμο η νίκη - πρόκριση»

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν από εδώ και πέρα να κάνουν εμφανίσεις, που να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Ποιά η... δέσμευσή τους για την ρεβάνς με ΑΕΚ.

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν όπως ήταν λογικό συζητήσεις στο Ρέντη μεταξύ προπονητικού επιτελείου και παικτών αλλά και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών. Ειδικά μετά την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βίτορ Περέιρα μαζί με τους «ερυθρόλευκους» αναζητούν την κατάλληλη φόρμουλα ώστε να επανέλθουν σε πολύ καλά αγωνιστικά επίπεδα και να πάρουν τα αποτελέσματα που πρέπει. Ο μεγάλος στόχος εκτός από την συνέχεια της Σούπερ Λιγκ είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαρτίου.

Ένας επαναληπτικός που έρχεται μία ημέρα μετά τα 90ά γενέθλια του Ολυμπιακού, που ως γνωστόν είναι στις 10 του τρέχοντος μηνός. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θεωρούν πως χρωστάνε κάτι στον κόσμο τους και με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου, θέλουν να τον αποζημιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Το δώρο μας για τα γενέθλια της ομάδας αλλά και για τον κόσμο θα πρέπει να είναι η νίκη - πρόκριση στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, με μία πολύ καλή εμφάνιση», ήταν μερικές από τις ατάκες των παικτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα