Nέος κύκλος αντιπαράθεσης για Πουλίδο

Nέος κύκλος αντιπαράθεσης για Πουλίδο

bet365

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ του Άλαν Πουλίδο με τους Μεξικανούς να μεταδίδουν πως η διαμάχη παίκτη - Τίγκρες συνεχίζεται. Τι λέει ο δικηγόρος του.

Όσο καμία πλευρά δεν υποχωρεί τόσο δεν θα αλλάζει η κατάσταση στο... μέτωπο του Πουλίδο. Την Τρίτη ο δικηγόρος του, Χάιμε Καστίγιο, μιλώντας για το θέμα αυτό τόνισε: «Η νομική διαδικασία συνεχίζεται. Θα εμφανιστούμε ξανά στην Ομοσπονδία του Μεξικού για να κάνουμε έφεση για την απόφασή της, πριν κάνουμε το ίδιο με το CAS. Η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει πως το συμβόλαιο του Άλαν με την Τίγκρες είναι έως το 2016. Εμείς το αμφισβητούμε και θα κάνουμε έφεση και στο CAS». Για την συνέχεια είπε: «Υπάρχει ένα έγγραφο που έχει υπογραφεί από τον Άλαν και την Τίγκρες.

Όμως το χαρτί που είχαμε υπογράψει εμείς ως συμβόλαιο τελείωσε τον Ιούνιο του 2014. Δεν υπήρξε ποτέ ανανέωση του συμβολαίου αυτού, όπως υποστηρίζει η Τίγκρες. Εφόσον αποφανθεί και τώρα πως το συμβόλαιο είναι μέχρι το 2016 τότε ο Άλαν μπορεί να πληρώσει μία αποζημίωση και να συνεχίσει όπου θέλει. Η Τίγκρες θα ζητήσει αποζημίωση από την FIFA σε μία τέτοια περίπτωση». Οι Μεξικανοί ισχυρίζονται πως εάν δικαιωθεί ξανά η Τίγκρες θα πρέπει και ο Λεβαδειακός και ο Πουλίδο να πληρώσουν αποζημίωση στην Τίγκρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα