Σε Λίγκα και Κοντονή οι προτάσεις του ΠΑΟΚ

Σε Λίγκα και Κοντονή οι προτάσεις του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σε Λίγκα και Κοντονή οι προτάσεις του ΠΑΟΚ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσεις στην Λίγκα, αλλά και στον Σταύρο Κοντονή ένα ογκώδη φάκελο για την εξυγίανση του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσει στο υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή έναν ογκώδη φάκελο, εμπεριστατωμένο και επικαιροποιημένο, πάνω σε αρχές που υποστηρίζουν στην Τούμπα με συνέπεια τα τελευταία δυο χρόνια. Στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να υποστηρίζουν πως ένας «παρεμβατικός υφυπουργός όπως δείχνει ότι θέλει να είναι, έκανε το πρώτο αναγκαίο βήμα για να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε βάθος». Στον ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να συνδράμουν με πολύ συγκεκριμένες και εύκολα εφαρμόσιμες προτάσεις. Πράγμα που έχει ήδη αναγνωρίσει.
Όσον αφορά την συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με Μαρινάκη και Αλαφούζο στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως δεν είναι θιγμένοι που δεν συμμετείχαν στη χθεσινή κουβέντα. Έχουν ενημερωθεί για αυτή και για το σκοπό της. Στην ΠΑΕ τονίζουν πως: «χαιρόμαστε να μας θεωρούν μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως οι επόμενες κινήσεις θα αποδείξουν το παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα