Πουλίδο: «Μπορώ πλέον να εκπληρώσω το όνειρο μου στην Ευρώπη»

Πουλίδο: «Μπορώ πλέον να εκπληρώσω το όνειρο μου στην Ευρώπη»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο μετράει αντίστροφα προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τον Λεβαδειακό. Πανέτοιμος δηλώνει ο Μεξικανός.

Πέρασαν 273 μέρες από την τελευταία φορά που ο Άλαν Πουλίδο αγωνίστηκε σε επίσημη αναμέτρηση. Εν συνεχεία 23χρονος στράικερ ύψωσε το λάβαρο του πολέμου κόντρα στην Τίγκρες σε μία ατέρμονη δικαστική διαμάχη.

Η FIFA εξέδωσε προσωρινή άδεια συμμετοχής στον Πουλίδο, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Λεβαδειακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

«Μετά την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος θα μπορέσω να εκπληρώσω το όνειρο μου παίζοντας εδώ στην Ευρώπη», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής φορ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα στη Λειβαδιά μαζί με την οικογένεια του.

«Βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση. Σκόραρα δύο γκολ στο οικογενειακό διπλό της ομάδας. Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω», ήταν τα λόγια του Πουλίδο.

Ο άσος του Λεβαδειακού πρόσθεσε πως δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί οι εκκρεμότητες με την Τίγκρες κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί ούτε τους επόμενους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα