Ολυμπιακός: Τέλος ο Νικοπολίδης!

Ολυμπιακός: Τέλος ο Νικοπολίδης!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Τέλος ο Νικοπολίδης!

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, αφού ήταν κάτι που επιθυμούσε από την στιγμή που έφυγε ο Μίτσελ.

Και ξαφνικά ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο Αντώνης Νικοπολίδης θα σταματήσει να είναι μέλος του προπονητικού τιμ των «ερυθρολεύκων». Και μπορεί στην αρχή το σενάριο να ήθελε τον Βίτορ Περέιρα να... απομακρύνει τον Νικοπολίδη αλλά όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ ο ίδιος ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα μετά την απόλυση του Μίτσελ!

Ωστόσο, του ζητήθηκε από τον σύλλογο να παραμείνει στην ομάδα και ουσιαστικά να είναι ένα στήριγμα στον Βίτορ Περέιρα μέχρι αυτός να προσαρμοστεί. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αντώνης Νικοπολίδης αποχωρεί από τον Ολυμπιακό που, όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα ήταν μετά από δική του απόφαση.

Το «τέλος» του Νικοπολίδη επισημοποιήθηκε το μεσημέρι με την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων». «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πάντα ένα επίλεκτο μέλος της Ερυθρόλευκης Οικογένειας», ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα