Σαρλής: «Απόφαση που δυναμιτίζει την κατάσταση»

Σαρλής: «Απόφαση που δυναμιτίζει την κατάσταση»

Gazzetta team
Σαρλής: «Απόφαση που δυναμιτίζει την κατάσταση»

bet365

Για την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο μίλησε ο Μάκης Σαρλής.

Την δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ηρακλή έχει προκαλέσει η απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (4/3) με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του ««γηραιού» Μάκης Σαρλής μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis έκανε λόγο για απόφαση η οποία δυναμιτίζει την κατάσταση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενε ποτέ να συμβεί αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis:

«Είναι τρελά πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Ενώ τα βρήκαμε με τον Πανιώνιο, ο οποίος είναι απόλυτα φιλόξενος, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών δεν συμφώνησε να χορηγηθούν εισιτήρια, θέση με την οποία συμφώνησε και η ΔΕΑΒ. Το θεωρώ απαράδεκτο, μία μέρα πριν από τον αγώνα, ενώ έχει κλείσει εισιτήρια ο κόσμος, να απαγορευθεί η μετακίνηση των φιλάθλων του Ηρακλή, που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα. Θα γίνει έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, πρέπει να το χειριστούμε σύσσωμοι και να φωνάξουμε και βουλευτές. Ο Πανιώνιος έχει τη διάθεση να ανοίξει την θύρα, αλλά αν δεν αλλάξει η απόφαση θα έχουμε θέματα. Αυτή η απόφαση είναι για την ενίσχυση και όχι την καταπολέμηση της βίας. Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί σε ένα πολύ φιλόξενο γήπεδο θέλουν να ακυρώσουν μια τέτοια μετακίνηση που έχει προγραμματιστεί από πολύ καιρό. Είναι μια απόφαση που δυναμιτίζει την κατάσταση. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα