Η Λίβερπουλ... πίσω από τον Μπας Ντοστ! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Λίβερπουλ... πίσω από τον Μπας Ντοστ! (pic)

bet365

Η εκπληκτική πορεία της Βόλφσμπουργκ μέσα στο 2015 με τον Μπας Ντοστ να ... τρελαίνει κόσμο, είναι η μοναδική που έχει καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τη Λίβερπουλ!

Οι «λύκοι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga έπειτα από 23 παιχνίδια, στο -8 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.

Με πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στο 2015 και με 11 γκολ του Μπας Ντοστ που στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν... προς πώληση και τώρα είναι το πιο hot όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Χέκινγκ είναι πρώτη σε συγκομιδή βαθμών στα Top-5 πρωταθλήματα, μέσα στο 2015.

Η Λίβερπουλ που επίσης είναι αήττητη μέσα στο νέο έτος με τον Μπρένταν Ρότζερς και έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος, περιορίζοντας την εξαιρετική πορεία της σε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες από την Πρωτοχρονιά, ναι μεν έχει παίξει περισσότερα ματς από τη Βόλφσμπουργκ λόγω και της μεγάλης διακοπής της Bundesliga την περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο, έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα