Νάστος: «Αλλαγή φιλοσοφίας και ορθολογικό ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Νάστος: «Αλλαγή φιλοσοφίας και ορθολογικό ποδόσφαιρο»

bet365

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη του Παναιγιάλειου επί των Χανίων, την εικόνα που παρουσιάζουν οι Αχαιοί στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και για τη μάχη της κατάληψης της τρίτης θέσης.

Ο Παναιγιάλειος πέτυχε την τρίτη του νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ο μέσος των «μελανόλευκων» Ανέστης Νάστος μίλησε στο gazzetta.gr για την παρουσία τους στις τελευταίες αγωνιστικές, την στήριξη του κόσμου αλλά και για την διοίκηση.

Η ομάδα πέτυχε την τρίτη της νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Που οφείλεται αυτό;

«Ένας παράγοντας είναι η αλλαγή προπονητή κάτι που έχει ως συνέπεια την αλλαγή φιλοσοφίας. Σαφώς μας βοήθησε στο κομμάτι της ψυχολογίας όπου και μας έκανε να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας καθώς ως ομάδα έχουμε καλούς παίκτες. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι το ότι ήρθε ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από υψηλό επίπεδο και πιο συγκεκριμένα από την Super League και μας διδάσκει σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το χτεσινό παιχνίδι με τα Χανιά;

«Νομίζω ότι το θέλαμε περισσότερο. Θέλαμε να δώσουμε μια συνέχεια στο αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών»

Τι ήταν αυτό το οποίο ο προπονητής σας σας είπε να προσέξετε περισσότερο;

«Αυτό που προσπαθεί να μας περάσει είναι το πιστεύω προκειμένου να μας κάνει να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς»

Θεωρείς ότι εάν η ομάδα είχε δείξει το ίδιο πρόσωπο από την αρχή της σεζόν θα μπορούσε να είχε επιτύχει τον στόχο της που ήταν η είσοδος στα Play – Off;

«Υποθετικά δεν μπορώ να μιλήσω. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν έρχονται όπως ακριβώς τα περιμένουμε εξ αρχής»

Σε ποιους τομείς πιστεύεις ότι βελτιώθηκε η ομάδα από τότε που ανέλαβε προπονητής ο Παναγιώτης Γκουτσίδης;

«Εντάξει σαφώς ένας τομέας είναι η ψυχολογία ο οποίος είναι σημαντικός. Η εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μας αλλά και το ότι καθημερινά μας διδάσκει ορθολογικό ποδόσφαιρο προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα»

Μπορεί ο Παναιγιάλειος να πετύχει τον στόχο που είναι η παραμονή του στην κατηγορία δίχως να εμπλακεί στα Play -Out;

«Με την ίδια εικόνα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια, την ίδια συγκέντρωση και δουλειά πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα μιας και υπάρχουν πέντε αγωνιστικές ακόμη»

Ο Παναιγιάλειος έχει αγωνιστεί και με τον Απόλλωνα και με τα Χανιά. Ποιος πιστεύεις ότι θα καταλάβει την τρίτη θέση που οδηγεί στα Play -Off;

«Πιστεύω ότι κατά 90% η τρίτη θέση ανήκει στον Απόλλωνα. Είναι μια ομάδα που έχει βάθος, καλό υλικό και δυναμική. Θεωρώ ότι αυτός είναι που στο τέλος θα καταλάβει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα Play -Off»

Ένα σχόλιο για την διοίκηση και για τον κόσμο

«Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες διοικήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει σε όλα. Αυτό το οποίο θα κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα ευχαριστούμε και τον κόσμο για την στήριξη του τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα