Ελαμπντελαουί: «Εντελώς αρρωστημένη εμπειρία η Λεωφόρος»

Gazzetta team
Ελαμπντελαουί: «Εντελώς αρρωστημένη εμπειρία η Λεωφόρος»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για την αρρωστημένη κατάσταση που επικράτησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι εικόνες ντροπής από το ντέρμπι της Λεωφόρου ακόμη απασχολούν τον διεθνή Τύπο. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του.

«Πριν αρχίσει το ματς, φωτοβολίδες χτύπησαν εμάς τους παίκτες και τους προπονητές. Κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν εντελώς επικίνδυνο. Ενας συμπαίκτης μου (Κασάμι) χτυπήθηκε από φωτοβολίδα, υπήρχε τρύπα στο φούτερ του. Εριξαν επίσης μία καρέκλα στον προπονητή μας. Ήθελαν να μας χτυπήσου», είπε χαρακτηριστικά ο Ομάρ στο «nettavisen.no».

Στη συνέχεια, ο άσος του Ολυμπιακού είπε ότι μόλις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής έτρεξαν στα αποδυτήρια.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφέρει και το γεγονός ότι μπουκάλια και αναπτήρες πήγαιναν... αγκαζέ με κάθε εκτέλεση πλάγιου - με τον ίδιο να μην δέχεται κάποιο ευτυχώς.

Για τους Έλληνες φιλάθλους είπε: «Αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν πάθος, κάτι που είναι καλό. Μόνο στα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ παρατηρείς ότι υπάρχει περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα