Ρότζερς: «Ο Κοουτίνιο μπορεί πολλά ακόμη»

Ρότζερς: «Ο Κοουτίνιο μπορεί πολλά ακόμη»

Gazzetta team
Ρότζερς: «Ο Κοουτίνιο μπορεί πολλά ακόμη»

bet365

Το εγκώμιο του Φιλίπε Κοουτίνιο έπλεξε ο Μπρένταν Ρότζερς, τονίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη, ενώ επισήμανε ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

«Θα είναι σίγουρα στους διεκδικητές του βραβείου. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό. Έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις» δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, προσθέτοντας: «Στην περίοδο που η ομάδα υπέφερε στην αρχή της σεζόν, είχαμε μεγάλη έλλειψη διεισδυτικότητας στην αντίπαλη περιοχή. Είναι ο παίκτης που κάνει ακριβώς αυτό. Είναι συνήθως ο παίκτης που δίνει την τελική πάσα στους παίκτες που έρχονται για να σκοράρουν».

Ακόμη, αναφέρθηκε στους λόγους που ο Βραζιλιάνος έχει ανεβάσει την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα: «Δεν είχαμε τέτοια ανοίγματα στους πρώτους μήνες. Έπρεπε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα και δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός, αλλά πλέον οι δυναμικές της ομάδας είναι σε πολύ καλό επίπεδο με το πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας.

Αυτό του επιτρέπει, με την τεχνική ικανότητα που διαθέτει, να αναδεικνύεται και ήδη προσθέτει τα γκολ στο παιχνίδι του. Έχει πετύχει μερικά υπέροχα γκολ. Πολύ σημαντικό είναι ότι βοηθάει την ομάδα και υπάρχουν ακόμη πράγματα που μπορεί να βελτιώσει στο μέλλον. Είναι πολύ μικρός ακόμη».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα