Συνεργασία Ατρομήτου με AO Μυκόνου (pics)

Συνεργασία Ατρομήτου με AO Μυκόνου (pics)

Gazzetta team
Συνεργασία Ατρομήτου με AO Μυκόνου (pics)

bet365

Μέλη των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκαν στο «Νησί των Ανέμων», με τον ΑΟ Μυκόνου να γίνεται το 12ο μέλος του δικτύου των Περιστεριωτών.

Το επιτελείο του Ατρομήτου αποτελούταν από τον υπεύθυνο του τμήματος scοuting και εμπνευστή του Δικτύου Απόστολο Αποστόλου, τον καθηγητή φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α) κ. Βαγγέλη Μπεκρή, όπως και τον προπονητή Τερματοφυλάκων Τάκη Γιαταγανάκη. Από το μικροσκόπιό τους πέρασαν πάνω από 120 παιδιά, στα οποία έγιναν εργομετρικές και τεχνικές αξιολογήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportcyclades.gr, αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα, αφού θα ακολουθήσει η 2η φάση της συνεργασίας, όπου μετά από πρόγραμμα που θα γίνει κατόπιν συνεργασίας των δύο τεχνικών επιτελείων, τα παιδιά θα λάβουν μέρος σε τουρνουά του δικτύου, όπου και θα αξιολογηθεί η βελτίωση τους.

Η έναρξη της παρουσίασης έγινε στη Γρυπάρειο αίθουσα της Μυκόνοτυ και μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκάς. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου ανέλυσαν το πλάνο των ακαδημιών και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο και την οργάνωση που συνάντησαν.

Παρόμοιες κινήσεις και εκδηλώσεις για την επίσημη έναρξη συνεργασίας θα γίνουν στις 6 Μαρτίου στην Σαλαμίνα με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο, ενώ σχεδιάζεται και η παρουσίαση στην ακριτική Κομοτηνή, όπου θα επισημοποιηθεί η συνεργασία με την ΠΑΕ Ποντίων.

Δείτε φωτογραφίες (Πηγή: Sportcyclades.gr)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα