Τέλος ο Μαυροφρύδης από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Μαυροφρύδης από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Μαυροφρύδης από τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άλκης Μαυροφρύδης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδης. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν παραιτήθηκε ή ζητήθηκε από τον μεγαλομέτοχο να απομακρυνθεί από την θέση του.

Ο στενός συνεργάτης της Μαρίας Γκοντσαρόβα, Άλκης Μαυροφρύδης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες στην ΠΑΕ, αλλά και στις επιχειρήσεις του μεγαλομετόχου (κυρίως στο Μακεδονία Παλλάς).Οι λόγοι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί όμως σχετίζεται με τις γενικές αλλαγές που θέλει να κάνει σε διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα ο Σαββίδης. Πάντως ο Μαυροφρύδης υποστηρίζει πως ο ίδιος παραιτήθηκε από την θέση του στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ δεν υπήρξε καμία απόφαση από την διοίκηση ή τον μεγαλομέτοχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα