Ικανοποίηση στον Εργοτέλη για συγγνώμη Αλαφούζου

Νίκος Τσιώκος
Ικανοποίηση στον Εργοτέλη για συγγνώμη Αλαφούζου

bet365

Στον Εργοτέλη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ζητήσει συγγνώμη στο ΔΣ της Λίγκας για τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου (28/2) ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο και για κοινό μέτωπο με άλλες ομάδες. Σε αυτές συμπεριέλαβε και τον Εργοτέλη και στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας ζήτησε συγγνώμη.

Η απολογία του προέδρου του Παναθηναϊκού έφερε ικανοποίηση στην ομάδα του Ηρακλείου, που εκπροσωπήθηκε στο ΔΣ από τον πρόεδρο, Γιάννη Δασκαλάκη, και ξεκαθάρισε ότι από εδώ και πέρα θα απαντά μόνο με αγωγές και μηνύσεις και πως δε θα επιτρέψει να γίνει άλλη επίθεση εναντίον της.

«Ικανοποίηση υπάρχει στον Εργοτέλη για τη συγγνώμη του Γιάννη Αλαφούζου και την παραδοχή ότι ήταν ατυχείς οι δηλώσεις που έκανε για κάποιες ομάδες, μέσα στις οποίες ήταν και ο Εργοτέλης. Ο Εργοτέλης δε θα επιτρέψει άλλη αναίτια και χωρίς υπόβαθρο επίθεση εναντίον του και θα απαντά από εδώ και στο εξής μόνο με αγωγές και μηνύσεις», είναι η θέση των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα