Ηρακλής: Με αεροπλάνα και λεωφορεία στην Ν. Σμύρνη

Gazzetta team
Ηρακλής: Με αεροπλάνα και λεωφορεία στην Ν. Σμύρνη

bet365

Τεράστια είναι η ζήτηση των φιλάθλων του για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με αεροπλάνα, αλλά και λεωφορεία.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής με δηλώσεις του στο «Μετρόπολις» μίλησε για την μετακίνηση των φιλάθλων στην Νέα Σμύρνη ενόψει ου αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. «Όλοι μπορούμε να πάμε. Θα είναι φιλόξενοι οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Βέβαια εγώ τους είπα ότι θα είμαστε επί τέσσερα από όσοι ήταν στο Καυτανζόγλειο και τα μέτρα τάξης θα γίνουν αύριο (3/3) στις 9:00 π.μ. στην Νέα Σμύρνη»,
Για το πόσο κόσμο πιστεύει πως θα κατεβάσει στην Αθήνα ο Ηρακλής: «Είναι σίγουρο ότι πάνω από 500 οπαδοί έχουν κλείσει με διάφορα μέσα για να βρεθούν στο γήπεδο, οπότε θα είναι περίπου σαν αυτό που έγινε χθες στις Σέρρες. Είναι μεγάλος ο καημός του κόσμου για έναν τελικό και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο που θα υπάρχει μια τρελή κερκίδα από τα παλιά, ή, μάλλον, από τα… καινούργια, αφού οι νέοι είναι πιο… τρελοί».
Για το κόστος της εκδρομής: «Η εκδρομή στους συνδέσμους κοστίζει περίπου στα 30 ευρώ. Πάντως αρκετοί προτίμησαν την μετάβαση και με αεροπλάνο που είναι πιο φτηνά από τις ελληνικές εταιρείες. Από ότι γνωρίζουμε από τα πρακτορεία πάνω από 250 άτομα θα πάνε με αεροπλάνο. Όσον αφορά τα πούλμαν μέχρι την Παρασκευή ήταν τρία, τώρα δεν ξέρω πόσα έχουν φτάσει».
Για την ομάδα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ισάξιοι. Βγαίνει ο ένας, μπαίνει ο επόμενος και δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Ο προπονητής είναι το κάτι άλλο. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Οργανωμένη ομάδα με όλους τους παίκτες να είναι βασικοί. Ο προπονητής καθοδηγεί τα νεαρά παιδιά και να μην ξεχνάμε πως ο Ηρακλής παίζει με τρεις-τέσσερις μεγάλους παίκτες λόγω της μη αδειοδότησης».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα