Οι προτάσεις του ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα!

Οι προτάσεις του ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα!

Οι προτάσεις του ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λίγκα!

bet365

Στον ΠΑΟΚ επανέλαβαν για μια ακόμα φορά στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας πως το ποδόσφαιρο θα εξυγιανθεί μόνο αν λυθούν προβλήματα διαφθοράς και διαπλοκής. Τέλος θα συνεχιστεί η προσπάθεια από τους Θεσσαλονικείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Πρωθυπουργό όλοι οι ιδιοκτήτες ομάδων.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας, κατέθεσε τις θέσεις του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας συγκεκριμένα πράγματα. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» ζήτησε να ισχύουν οι ποινές (διακοπή ή μη τέλεση αγώνα, τιμωρίες κλπ) και για περιστατικά που μπορεί να σημειωθούν πριν την έναρξη ενός ματς, ακόμη και στην προθέρμανση. Επίσης ο παράγοντα του ΠΑΟΚ επανέλαβε πως για την πραγματική εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα πρέπει να λυθούν προβλήματα που προκαλούν διαφθορά και διαπλοκή.
Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα κινήσει η ίδια τις διαδικασίες για συνάντηση των ιδιοκτητών υπό τον Πρωθυπουργό και το Υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να αναληφθούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα