Μαρινάκης: «Να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας» (vids)

Μαρινάκης: «Να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας» (vids)

bet365

Δραστικά μέτρα κατά της βίας προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που τόνισε πως υπήρξε ομόφωνη απόφαση στο Δ.Σ. της Λίγκας.

«Είχαμε μία επικοδομητική συζήτηση. Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για δραστικά μέτρα, να ισχύσουν άμεσα ως το τέλος της σεζόν. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι δυνατόν για να τελειώσει η διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για τη βία. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Συμφωνήσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, για τα άλλα θα έχει το λόγο η Δικαιοσύνη και η Αστυνομία. Το ζητούμενο είναι ότι προτείνουμε λύσεις κατά της βίας. Με πρόταση του Ολυμπιακού έχει γίνει συζήτηση και συμφωνήσαμε όλοι». Αναλυτικά όλη η τοποθέτησή του: «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόταση για δραστικά μέτρα τα οποία να ισχύσουν άμεσα για τις επόμενες αγωνιστικές μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία γι’ αυτά τα μέτρα, για τα οποία θα σας ενημερώσει μόλις τελειώσει η συνεδρίαση ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις εναντίον της βίας μέσα στα γήπεδα. Πιστεύω ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο, συμφωνήσαμε ομόφωνα να προχωρήσουμε. Αυτά έχω να σας πω, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Για όλα τα υπόλοιπα τον λόγο θα τον έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε για να βρούμε λύσεις στα θέματα βίας. Όπως σας είπα θα δείτε ότι με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μία πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα. Ο Ολυμπιακός το πρότεινε και υπήρξε μία ομόφωνη συμφωνία.

Υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση (σ.σ. αναφερόμενος στο προηγούμενο ΔΣ της Super League) και αυτά έχουν γίνει πολλές φορές στην Λίγκα. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο, το ζητούμενο είναι το πρωτάθλημα, να τελειώσει όσο καλύτερα γίνεται και να ξεκινήσει το επόμενο σε όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο, όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση». Η συζήτηση συνεχίζεται, χωρίς όμως τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, που μαζί με τον Κώστα Καραπαπά αποχώρησαν από το Δ.Σ..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα