Νέο ρατσιστικό περιστατικό με οπαδούς της Τσέλσι

Νέο ρατσιστικό περιστατικό με οπαδούς της Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Νέο ρατσιστικό περιστατικό με οπαδούς της Τσέλσι

bet365

Συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο φέρεται να φώναζε μερίδα οπαδών της Τσέλσι στο τρένο μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ», ενώ, τέσσερις εξ αυτών αναγκάστηκαν από την αστυνομία να αποβιβαστούν!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί των «μπλε» του Λονδίνου άρχισαν να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα κατά την επιστροφή τους από το «Γουέμπλεϊ», με το τρένο που είχε προορισμό το Μάντσεστερ.

«Ήταν πραγματικά αποκρουστικό! Ένας μαύρος άνδρας δεν άντεξε και άλλαξε θέση, ενώ ένα κοριτσάκι έκλαιγε ακούγοντας όσα έλεγαν και φώναζαν. Όταν κλήθηκε η Αστυνομία και αφίχθη στον πιο κοντινό σταθμό μετά το περιστατικό, τους ανάγκασε να αποβιβαστούν» ανέφερε στη «Daily Mail» ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με φήμες, οι οπαδοί της Τσέλσι φώναξαν και συνθήματα με αντισημιτικό περιεχόμενο και για το Άουσβιτς, βλέποντας δύο κοπέλες που φορούσαν μπούργκα!

Οι αξιωματικοί που βρίσκονταν στο σταθμό του Στόουκ ανάγκασαν τέσσερις οπαδούς να κατέβουν από τον συρμό.

Η Αστυνομία, έπειτα και από την αναφορά από την Ασφάλεια των Μέσων Μεταφοράς της Βρετανίας, πραγματοποιεί έρευνα στο νέο περιστατικό που ντροπιάζει τον σύλλογο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα