Γούτης: «Αξίζουν μπράβο στα παιδιά»

Gazzetta team
Γούτης: «Αξίζουν μπράβο στα παιδιά»

bet365

Την πεποίθηση του ότι ο Φωστήρας θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Βαγγέλης Γούτης.

Για την ήττα της ομάδας του στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ένωση Ερμιονίδας, αλλά και για την ήττα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του Φωστήρα Βαγγέλης Γούτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα πράγματα έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολα. Εκτιμώ ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθείς και να αγωνίζεσαι. Εφόσον έχεις έναν αντίπαλο με εξαιρετικούς παίκτες και με εμπειρία, (σ. Ερμιονίδα) και εφόσον δείχνουμε αυτήν την μαχητικότητα και αυτό το πάθος, όταν συμβαίνουν αυτά, τότε παίρνεις ψυχολογική ανάταση και πρέπει να δώσεις συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Χωρίς να έχουμε καμία προπόνηση, είπαμε δυο-τρεις κουβέντες, τις κατάλαβαν και τους αξίζουν μπράβο.
Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, αλλά είναι κρίμα να έχεις ένα παιχνίδι όπως αυτό με πέναλτι. Απλά έδωσε πολλά σφυρίγματα έξω από την περιοχή μας. Η Ερμιονίδα έχει ψηλά παιδιά και εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί κάποιο γκολ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα