Κυριακίδης: «Χρωστούσαμε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο μας»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Χρωστούσαμε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο μας»

bet365

Ο Σάββας Κυριακίδης μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη της Δόξα Δράμας επί του Άρη,αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα Δράμας έκανε το απόλυτο απέναντι στον Άρη και ο χρυσός σκόρερ της νίκης των «μαυραετών» Σάββας Κυριακίδης μιλά στο gazzetta.gr για το χτεσινό παιχνίδι με τους «κίτρινους», για το σερί των συνεχόμενων νικών αλλά και για τον μακροχρόνιο στόχο της ομάδας .

Η Δόξα Δράμας πέτυχε χτες την τέταρτη της νίκη στα τελευταία παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άρης όπου στοχεύει στην άνοδο. Πως αισθάνεστε για αυτό;

«Για εμάς δεν θεωρείται ιδιαίτερη έκπληξη το ότι κερδίσαμε τον Άρη. Σίγουρα κάποιοι θα το θεώρησαν έκπληξη αλλά η Δόξα είναι μεγάλη ομάδα»

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«΄Ήταν ένα ντέρμπι πολύ δυναμικό με κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές μονομαχίες. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και καταφέραμε να διαχειριστούμε με επιτυχία το υπέρ μας αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα»

Τι ήταν αυτό το οποίο ο προπονητής σας σας είπε στα αποδυτήρια να προσέξετε ιδιαίτερα;

«Αυτά τα οποία λέγονται στα αποδυτήρια δεν αφορούν τον κόσμο. Ο προπονητής μας είχε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο κάτι το οποίο και μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Κερδίσατε για δεύτερη φορά μέσα στην τρέχουσα σεζόν μια ιστορική ομάδα όπως ο Άρης. Πως νιώθετε για αυτό;

«Από το παιχνίδι του α΄ γύρου ξεκίνησε η αντεπίθεση μας. 'Έκτοτε πραγματοποιούμε μια πορεία πρωταθλητισμού κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα τελευταία αποτελέσματα. Στόχος μας αρχικά ήταν η παραμονή αλλά δείξαμε από νωρίς ότι έχουμε ξεφύγει από αυτή την κατάσταση»

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια το κίνητρο σας ήταν μεγαλύτερο από τη στιγμή που θα αντιμετωπίζατε τον Άρη;

«Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια για όλους τους παίκτες αποτελούν ένα επιπλέον κίνητρο. Και για εμάς αλλά και για τον κόσμο αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο το να κερδίζεις ομάδες όπως ο Άρης, ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Ο κόσμος χτες ήταν εκπληκτικός καθώς μας έδωσε ώθηση για αυτό το παιχνίδι. Τόσο οι οπαδοί της Δόξας όσο και αυτοί του Άρη δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα κάτι το οποίο σε κάνει να θες να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Νομίζω ότι χρωστούσαμε μια μεγάλη νίκη στον κόσμο μας και καταφέραμε να κάνουμε περήφανη όλη την πόλη»

Έπειτα από τη νίκη αυτή η Δόξα μέχρι που μπορεί να φτάσει στο φετινό πρωτάθλημα;

« Σίγουρα έχουμε μείνει πολύ πίσω από την κορυφή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή μας μέχρι τώρα πορεία κάτι το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για του χρόνου όπου στόχος μας θα είναι η άνοδος»

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι πέτυχες το νικητήριο γκολ του αγώνα

«Εντάξει είναι πολύ σημαντικό το να πετυχαίνεις ένα γκολ και να κερδίζει η ομάδα σου. Έτυχε να το πετύχω εγώ και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί είναι τιμή για έναν παίκτη όπως εγώ να έχω σημαντικούς συμπαίκτες δίπλα μου και σαν αξίες και σαν προσωπικότητες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι για την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας καθένας παίζει πρώτα για τον συμπαίκτη του κι έπειτα για τον εαυτό του»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα